TELEGRAPH, TIMES ve BBC Haberleri


TELEGRAPH: “ERDOĞAN, 12 YILLIK İKTİDARININ EN ZOR DÖNEMİNİ YAŞIYOR”

Telegraph gazetesi, “Erdoğan, 12 yıllık iktidarının en zor dönemini yaşıyor” diye yazdı.

İngiltere’de yayınlanan Telegraph gazetesi, “Erdoğan, 12 yıllık iktidarının en zor dönemini yaşıyor. Başbakan kayıtlardan, paralel devleti sorumlu tutuyor. Üç bakanın oğlunun, bir banka yöneticisi ve bir İranlı işadamının evine yapılan baskınlardan sonra Erdoğan kendisini suçlayanlara karşı atağa geçmişti” dedi.

 
TIMES: “SORUŞTURMANIN HANGİ NEDENLE BAŞLATILDIĞI BELLİ DEĞİL”

Times gazetesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlar hakkında soruşturma başlattığını yazdı.

İngiliz Times gazetesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlar hakkında soruşturma başlattı. Ama bu soruşturmanın, kaydın gerçek olup olmadığını anlamak için mi yoksa Erdoğan’ın suç işleyip işlemediğini belirlememek için mi başlatıldığı belli değil” ifadelerini kullandı.

BBC: “SORUŞTURMA, ERDOĞAN’A EN BÜYÜK MEYDAN OKUMA OLABİLİR”

BBC, açılan soruşturmanın Erdoğan’ın 11 yıllık iktidarına karşı en büyük meydan okuma olabileceği yorumunda bulundu..

İngiliz yayın kuruluşu BBC, “Başbakan Erdoğan kayıtlara çok kızdı, Alçakça saldırı dedi. Kayıtların ortaya çıkmasının ardından İstanbul’da hükümet aleyhine gösteriler düzenlendi. Açılan soruşturma Erdoğan’ın 11 yıllık iktidarına karşı en büyük meydan okuma olabilir.” İfadelerini kullandı.

 
DEUTSCHE WELLE: “TAPE ANKARA’DA DEPREM YARATTI”

Deutsche Welle ise, “Türkiye’de yolsuzluk ve rüşvet iddiaları Başbakan Tayyip Erdoğan’a ulaştı. Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçtiği ileri sürülen ses kaydı Ankara’da adeta depreme neden oldu” dedi.

Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle, ‘Ankara’yı sarsan yeni yolsuzluk iddiaları’ başlıklı haberinde "Twitter ve Youtube’da açılan bir hesapta yayınlanan ses kayıtlarının 17 Aralık 2013 operasyonu sonrası Erdoğan ile oğlu Bilal arasında geçtiği ileri sürülüyor. ses kaydı Ankara’da adeta depreme neden oldu Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda, aralarında bakan oğullarının da bulunduğu birçok kişi gözaltına alınmıştı” şeklinde kaydetti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-