GAZETE MANŞETLERİ 13 TEMMUZ 2017


günün gazete manşetleri ile ilgili görsel sonucu
HÜRRİYET: “İSTANBUL’A BENZEMESİN”

İzmir’de açık spor alanı olarak ayrılan iki arazinin imara açılması için bakanlık görüş isteyince Başkan Kocaoğlu isyan etti: “Yazık etmeyin! İzmir, İstanbul’un durumuna düşmesin.

MİLLİYET: “DELİKANLICA ÇAĞIRIYORUM”

TOBB’da 300 uluslararası yatırımcıya seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Gelin birlikte kazanalım” dedi. Erdoğan çok da uzak olmayan bir tarihte OHAL’in kalkması mümkündür.

SABAH: “SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELİRSİN”

Erdoğan, Kılıçdaroğlu sokaksa sokak diyor. Sokakta aranan adaletin adı intikamdır Sonu da vandallıktır.

CUMHURİYET: “İNTİKAM RAPORU”

Meclis Darbe Komisyonunun taslak raporuna yapılan eklemeyle 15 Temmuz’a ‘kontrollü darbe’ diyen CHP FETÖ’cülükle suçlandı.

AYDINLIK: “İNDİRİN O AFİŞLERİ”

Vatan savaşı veren Mehmetçik bu kezde afişlerle vurulmaya çalışıldı. Cumhurbaşkanlığı logosuyla hazırlanan 15 Temmuz afişlerinde Mehmetçik çaresiz ve aciz gösterildi.

BİRGÜN: “EMEKÇİLER MİLLETİN MENSUBU DEĞİL Mİ?”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, “OHAL’i iş dünyamız daha rahat çalışsın diye yapıyoruz. Grev tehdidi olan yere OHAL’den istifade ederek anında müdahale ediyoruz” dedi.

YENİŞAFAK: “SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELİRSİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan sürekli sokağı işaret eden Kılıçdaroğluna sert çıktı: “Sokaksa sokak diyerek milleti ve devvleti tehdit eden bu kişi asıl kendisinin sokağa çıkamaz hale geleceğini işi bilmeli. Açık konuşuyorum, böyle bir yola mı tevessül edeceksin sokağa çıkamaz hale gelirsin. Korkaklardan, ödleklerden bir şey olmaz bu böyle bilinmeli.

HABERTÜRK: “HÜCRE VİLLASI”

15 Temmuz anmalarına yönelik saldırı istihbaratı üzerine polis, “DEAŞ’ın 29 ildeki uyuyan hücrelerine baskın yaptı.

SÖZCÜ: “15 TEMMUZ AFİŞİNDE ABD ASKERİNİN NE İŞİ VAR”

249 vatan evladını anmak için hazırlanan afişte 26 yıl önceki Körfez Savaşı sırasında yaralanan ABD’li bir askerin fotoğrafının kullanıldığı ortaya çıktı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-