manşetlerde ne var? 17 Temmuz 2017

günün gazete manşetleri ile ilgili görsel sonucu
HÜRRİYET: “ALBAY KUŞ KORUDU”

15 Temmuz anma törenleri için Ankara’dan İstanbul’a uçarken Cumhurbaşkanı Erdoğa’ın uçağını koruyan F-16 pilotu Albay Mete Kuş’tu.

SABAH:   “BU SEVDA VAR OLDUKÇA NÖBET BİTMEZ”

Demokrasi Nöbetlerine 15 Temmuz ruhuyla kaldığı yerden devam

MİLLİYET: “HAİNLER GÜN YÜZÜ GÖRMEYECEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ’cülere destek verenler de tarihin kara defterine isimlerini yazdırarak çekilip gidecek, tekrar tekrar ölecekler.

YENİ ŞAFAK: “VATAN NÖBETİ”

15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul’da Ankara’da ve doğudan batıya tüm şehirlerde meydanlara çıkan milyonlar sadece FETÖ’cü hainlere değil darbeyi destekleyip teröristleri koruyan efendilerine de net mesaj verdi: Türkiye’yi sınırlarına hapsedemezsiniz. Bu millet Diz çökmez, yolundan dönmez, kirli hesaplarınızı sorar.

AYDINLIK: “YARDIMCI AJANLAR”

Başta PKK/PYD olmak üzere Suriye’deki terör örgütlerinin ihtiyaçları, yardım kuruluşu görünümlü CIA ve MOSSAD ile yakın bağı bulunan paravan örgütler tarafından karşılanıyor.

CUMHURİYET: “HAK GASPINDA EN KÖTÜ ÜLKE”

Küresel Sanayi İşçileri Sendikası Avrupa Genel Sekreteri Luc Triangle, “ Türkiye’de çok farklı kesimler baskı altında. Cumhuriyet gazetesi de bunlardan biri. Muhaliflere baskı artıyor. Bizim kafamızdaki soru sıranın ne zaman sendikalara geleceği yönünde” dedi.

BİRGÜN: “ŞİMDİ DE ÜLKEYİ RAKAMLARLA BÖLDÜ”

Erdoğan’ın 15 Temmuz kutlamalarında sarf ettiği “50 milyonluk Türkiye’nin istikbalini kurtardık” sözlerine muhalefetten ve halktan tepki yağdı.

HABERTÜRK: “MİLYONLARCA KAHRAMAN VAR”

Demokrasi nöbetinde şafak vakti Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’deki Şehitler Abidesinden milyonlara mesaj  verdi.

SÖZCÜ: “CAMİ BOMBALAYACAK DENİLEN KOMUTANLAR FETÖ’YE KARŞI OPERASYONU CAMİDEN YÖNETTİ”

Balyoz kumpası yüzünden 3’er yıl hapis yatan 3 komutan kumpas çökünce göreve döndü. O gece hainlere karşı mücadele etti.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-