GAZETE MANŞETLERİ 19.07.2017

mANŞETLERDE NE VAR ile ilgili görsel sonucu

HÜRRİYET: “7 KULAÇ İSTANBUL”

Türkiye’nin megakenti dün sağanak yağışa teslim oldu.  Birçok yeri su basarken araçlar yolda kaldı bazı vatandaşlar yüzerek caddeleri geçti.

MİLLİYET: “İKİ SAATTE ŞEHİR DURDU”

İstanbul’da dün son 32 yılın en yüksek miktarı olarak ölçülen sağanam yağmur hayatı durma noktasına getirdi. Megakente 1 saatte metrekareye 110 kilogram yağmur düşerken 6 bin 726 şimşek çaktı.

SABAH: “FETÖ’NÜN ÇALDIĞI 48 MİLYAR LİRA MİLLETE DÖNDÜ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanan MGK’ya sunulan rapor FETÖ’ye vurulan ağır darbeyi ortaya koydu. Yapılan işlemlerle FETÖ’nün 7.5 milyar liralık gayrimenkul, 41 milyar liralık şirket varlığı devlete geçti.

YENİ ŞAFAK: “TERÖRİSTTEN TALİMAT ALDILAR”

Firari Can Dündar ile Ahmet Şık’ın Suriye’de Esed Rejimiyle birlikte katliamlar yapan Acilciler’in elebaşı Mihraç Ural ile telefon görüşmeleri tespit edildi. Ural iki isme “Reyhanlı katliamı ve MİT tırlarında TSK, MİT ve hükümetin suçlu gösterilmesi için kamuoyu oluşturun” diyor.

CUMHURİYET: “İNSANLIK ÖRGÜTÜ”

6 İnsan Hakları savunucusu silahlı örgüte yardımdan tutuklandı. Ancak bu örgütü ne polis, ne savcı ne de hakim açıklayabildi.

BİRGÜN: “RANTI ONLAR YEDİ SUYU BİZ YEDİK”

İstanbul’da etkili olan şiddetli yağış yaşamı felç etti. Otobüsleri, metrobüsleri ve metroyu su bastı. Yurttaşlar kentte yüzerek seyahat etti. Hükümet afet derken uzmanlar “Kentin rant  kapısına dönüştürülmesi felakete yol açtı” dedi.

SÖZCÜ: “HALKIN İMDADINA HALK YETİŞTİ”

İstanbul devlete değil Allah’a emanet. Tek teselli can kaybı olmaması.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-