GAZETE MANŞETLERİ 18.07.2017

MANŞETLERDE BUGÜN ile ilgili görsel sonucu
 

HÜRRİYET: “YENİ HAYAT MERKEZİ”

Gaziantep’te belediyeye bağlı rehabilitasyon merkezi fark yaratıyor. Tedaviye alınan 12-18 yaş arasındaki uyuşturucu bağımlısı çocuklar ilerleyen dönemde eğitim ve iş imkanına kavuşuyor.

MİLLİYET: “ÇOCUKLARA İCRAYA SON”

Aile içi şiddet, terör, insan ticareti ve cinsel suç mağdurları ile çocuk, kadın, yaşlı, ve engelli suç mağdurlarına özel haklar veriliyor.

CUMHURİYET: “YİNE FİŞLEME DÖNEMİ

HSK Teftiş Kurulu Yönetmeliği değişti. Müfettişler, hakim ve savcıların sosyal ve kişisel özelliklerini gizli fişlere yazacak.

BİRGÜN: “BÖYLE KURUM GÖRÜLMEDİ”

Türkiye’de hak ihlallerinin araştırılması için kurulan İnsan Hakları Eşitlik Kurumu bir buçuk yıldan buyana görevini yerine getirmiyor.

AYDINLIK: “FETÖ İLE 66 GÜN”

Anıl Erern Yıldız, Vatan Partisi öncü Gençlik Ankara İl Başkan Yardımcısı. Telefonunda ByLock iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı. 66 gün FETÖ’cülerle aynı koğuşta yattı. Hatayı gösterdikten sonra serbest bırakıldı. Yıldız FETÖ’cülerin kendisine “Aslında baş yezid Perinçek. Hizmete bu zulüm Erdoğan’ın aklına gelemez Erdoğan’ı nasıl kandırdınız” diye sorduklarını söyledi.

YENİ ŞAFAK: “ABD  AJANLARINI GERİ ÇAĞIRIYOR”

ABD terör örgütü DEAŞ’taki misyonlarını tamamlayan ajanlarını helikopterler topluyor. Çatışmaların şiddetlendiği 3-4 Temmuz’da Musul’a inen helikopterler DEAŞ’lı teröristleri alıp Bağdat ve Havice’ye götürü. Benzer operasyon haziran ayında Suriye’nin Bukemal Kasabasında gerçekleşti.

SABAH: “TSK’DA FETÖ SIZMALARINA ÇİFTE SÜZGEÇ”

YAŞ’taki terfilerde, kiripto FETÖ’cülerin TSK içindeki yükselmesini önlemek için 2’li filtreleme uygulanacak. Askeri personelin ilkokuldan başlayarak bütün hayatı mercek altına alınacak.

AKŞAM: “İHANETE 5 KALA”

FETÖ darbeyi aslında kasımda planlıyordu. 10 Temmuz günü İzmir’den Genelkurmay’a gönderilen bir dosya, tasfiye paniğini tetikleyip, ihanet girişiminin öne çekilmesine neden oldu.

SÖZCÜ: “DARBE GELİYOR RAPORU 2 YIL ÖNCE DARBECİ HAİN PAŞAYA VERİLMİŞ”

15 Temmuz kalkışmasından sonra Genelkurmay’dki odalar tek tek arandı FETÖ’cü generalin çekmecesinden sümen altı edilmiş bir bilgi notu çıktı. Tuğgenerallikten atılan ve odasında not bulunan tutuklu Mehmet Partigöç kalkışmanın beyin takımında yer alıyordu.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-