GAZETE MANŞETLERİ 21.07.2017


manşetlerde almanya krizi ile ilgili görsel sonucu

HÜRRİYET: “GERİLİM BÜYÜYOR”

Almanya Türkiye ikili ilişkilerinde uzun süredir var olan gerilim, Büyükada tutuklamaları ile tırmanıyor. Nota vermeye varan karşılıklı sert söylemlerin dozu dün zirve yaptı.

MİLLİYET: “TARLADA FİNANS HASADI”

Hasat dönemi kazandığı parayla bir yıl geçinmek zorunda olan ve risklerle karşı karşıya kalan çiftçilere harcama planları içir Türkiye’nin 31 ilinde finansla eğitim veriliyor.

SABAH: “TERÖRİST YUVASI İKİYÜZLÜ HADSİZ”

Ankara’daki Büyükada’daki tutuklamalar karşı Türkiye’ye küstah tehditler savuran Almanya’yı sert biçimde uyardı.

CUMHURİYET: “ALMANYA ÇOK SERT”

İnsan hakları savunucularının tutuklanması bardağı taşırdı, Türkiye’ye karşı ekonomik önlemler alınacağı mesajı verildi.

HABERTÜRK: “TERÖRE KARŞI ÖĞRETMENİM İÇİN”

Terör örgütü PKK’nın kaçırıp katlettiği Necmettin Öğretmen tüm Türkiye’yi  ağlattı. CHP şehit öğretmen için bugün Tunceli’de teröre lanet yürüyüşü yapacak. CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, “Tunceli terör değil Cumhuriyetin kenti. Ben Diyap Ağa’nın torunuyum” dedi.

YENİ ŞAFAK: “AKSA İÇİN SEFERBERLİK”

Kudüs’ü adım adım işgal edip Müslümanların ilk mabedi Mescid-i Aksa’da ezanı susturan İsrail’e öfke büyüyor. Türkiye ve onlarca ülkede seferberlik ilan edildi, Cuma namazı sonrası protesto edilecek.

SÖZCÜ: “HAİN PKK’YA KARŞI TEK BAŞINA SAVAŞTI”

Tırcı Abdullah Özer PKK’lıların öğretmenimizi kaçırdığı Tunceli Pülümür yoluna Türk bayrakları ve şehit öğretmenin posterini astı. Kendisine ateş açan hainlere tabancasıyla karşılık verdi…

BİRGÜN: “İPLER KOPUYOR MU?”

İncirlik üssü, Nazi benzetmesi, Deniz Yücel’in tutuklanması, Diyanete ağlı imamların casusluk faaliyetleri ve son olarak insan hakları savunucusu Peter Steudtner’in türkiye’de tutuklanması…Almanya “Sabrın sonuna geldik” dedi.

AYDINLIK: “İPLERİ GERMEYİN”

Büyükada operasyonu Ankara Berlin ilişkilerinde yeni bir düğüm yarattı. Emekli diplomatlar gerilimin diplomasi yoluyla çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-