GAZETE MANŞETLERİ 20.07.2017


manşetlerde ne var? ile ilgili görsel sonucu
HÜRRİYET: “KABİNEYE YENİ ÇATI”
2019’a yönelik seçim kabinesi olarak da yorumlanan dünkü değişikliklerde sürprizler öne çıktı. 5 başbakan yardımcısından 4’ünün değişmesiyle çatı yenilendi.
SABAH: “REFORM KABİNESİ”
Bakanlar Kurulunda Türkiye’yi 2019 seçimlerine taşıyacak ve Cumhurbaşkanlığı sistemi için gerekli reformları hayata geçirecek değişim yapıldı.
MİLLİYET: “”YENİ KABİNEDE HEDEF REFORM”
Cumhurbaşkanının değişim talimatından 3 ay sonra revizyon gerçekleşti. Yeni kabinenin önündeki ilk gündem 180 günlük eylem planı ve reformlar.
AYDINLIK: “TÜRKİYE DUYURDU ABD PANİKLEDİ”
Anadolu Ajansının Suriye’de PKK/PYD’ye destek için kurulan 10 ABD üssünün ayrıntılarını veren haberine ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) sözcüsü Albay Scrocca’dan ‘hassas bilgiler’  yanıtı geldi. Pentagon da ‘kaygılıyız’ açıklaması yaptı.
BİRGÜN: “BİAT CEPHESİNDE YENİ BİRŞEY YOK”
Erdoğan hükümette beklenen operasyonu yaptı. Numan Kurtulmuş Kültür Bakanlığına çekilirken, Tuğrul Türkeş kabine dışı bırakıldı. Adalet Bakanlığına getirilen Abdülhamit Gül gibi yeni görevlendirilen isimlerin ortak özelliği ise ‘tek adam’ a koşulsuz biat etmeleri.
CUMHURİYET: “BM: DERHAL BIRAKIN”
Cumhuriyet davası ile ilgili rapor hazırlayan Birleşmiş Milletler Çalışma Grubu, keyfi tutuklamanın sona ermesini istedi. 
SÖZCÜ: “YENİ KADIN BAKANIN ŞAŞIRTAN TWEETLERİ”
Çalışma Bakanlığı görevine getirilen Jülide Sarıeroğlu’nun sosyal medya hesabından AKP’yi sert şekilde eleştiren mesajlar paylaştığı ortaya çıktı.
 
“ASILLARDAN SONRA YEDEK YAVERLERDE FETÖ’CÜ ÇIKTI”
15 Temmuz kalkışmasından sonra Erdoğan’ın 5 yaverinden 4’ünün FETÖ’cü olduğu anlaşılmıştı. Bunun üzerine savcılık, askeri ateşelere yönelik bir soruşturma başlattı.
 
HABERTÜRK: “65. HÜKÜMETTE BAYRAK DEĞİŞİMİ – EKONOMİK REVİZYON”
Hazineden sorumlu Mehmet Şimşek ve icracı 9 bakanın yerini koruduğu ekonominin A takımına 2 taze kan katıldı
 
AKŞAM: “BU DELİLLER AFFEDİLEMEZ”
İsveç uyruklu olan ve insan hakları eğitmeni olduğu belirtilen Ali Ghravi’den ele geçirilen haritada, Türkiye’nin bölünme planı yer alıyor. Haritada, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin büyük bölümünün, K. Irak ve Suriye’de Kürtlerin yaşadığı alanlarla birleştiği görülüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-