PUTİN’İN REYTİNG REKORU KIRDI


 

Rusya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin anket yayınladığı rapor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in çalışmaları ile ilgili reytingin  iki haftadır son iki yılın en yüksek seviyesinde olduğunu kaydetti.

Anket verilerine dayandırılan ve araştırmayı gerçekleştiren uzmanların da tahminlerine göre, bu durum Soçi Olimpiyatları’ndaki zafer sonuçları ve ayrıca Ukrayna ve Kırım’daki durumdan kaynaklanıyor.

Rusya Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin 1-2 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği anket araştırması %67.8 oranındaki halkın devlet başkanının çalışmalarını onayladığını ortaya koydu. Sosyologlar bunun Ukrayna ve Kırım’daki siyasi durumun kötüleşmesi ortamında ortaya çıktığını söylüyorlar. Buna uygun olarak yöneltilen haftanın olayı sorusuna ankete katılanların %53’lük kısmı Ukrayna ve Kırım’daki siyasi durumun kötüleşmesini, %42’lik kısım ise başarılı bir şekilde Soçi Kış Olimpiyat Oyunları’nın sona ermesi, kazananların ödüllendirilmesi ve Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nın açılış hazırlıklarını gösterdiler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-