WALL STREET JOURNAL: “TAPE, YOUTUBE’DA DİNLENME REKORU KIRDI”


 

Wall Street Journal gazetesi, Başbakan Erdoğan’ın tapeyi hazırlayanları hain olmakla suçladığını belirttiği haberinde, “Tape, YouTube’da 24 saat içinde 2.2 milyondan fazla defa dinlendi” dedi.

Tapenin gerçek olması durumda Erdoğan, ailesi ve tanınmış işadamlarının soruşturmaya bağlanmış olacaklarını kaydeden ABD’li gazete, “Tape, YouTube’da 24 saat içinde 2.2 milyondan fazla defa dinlendi” diye yazdı.

Küresel risk danışmanlık şirketi Teneo İntelligence’dan Wolfango Piccoli’nin “Sızdırılmış tapeden sonra iki taraf arasındaki savaşın tırmanması  adeta kaçınılmaz” şeklindeki sözlerini de aktaran Wall Street Journal ayrıca, “Londra’daki TD Securities’ten üst düzey yükselen piyasa stratejisti Cristian Maggio’nin “Başta yerleşik olmayanlar olmak üzere birçok yatırımcı, Türkiye’de büyük bir belirsizlik ve istikrarsızlık kaynağı olmayı sürdüren yurt içindeki siyasi riskleri görmezlikte gelmeyi tercih etti. Piyasalar Türkiye’ye özgü riskler konusunda fazla uzatılmış bir kayıtsızlıktan uyandırılmış bulunuyorlar” şeklindeki görüşlerine de yer verdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

PAPAZIN BAĞI: BİR CENNET PARÇASININ HİKAYESİ...

ANKARA’NIN İKİ YÜZYILANA DAMGA VURMUŞ BİR TARİHİ YAPIT: ABİDİNPAŞA KÖŞKÜ

şarap,kadın,şiir...-şiir-